broderi

Her hos "The T-Shirt Company", har vi tilføjet broderi kunsten til vores ydelser. Vores yderst skarpe multihoved broderimaskine, springer i gang som en kat, og skyder konstant skarpe og meget detaljeredes søm ud. Dette giver os en ekstra dimension og evnen til at imødekomme et bredere udvalg, så vi rammer alle vores kunder behov.

få et tilbud


Custom Embroidery Designs, Dublin

Broderi I København

At udvikle sig og tilføje brodering, var det næste naturlige skridt, for “The T-Shirt Company”, efter at have perfektioneret vores trykningsfærdigheder og konsekvent give vores kunder de absolut bedste print på markedet. Vores flotte Tajima broderimaskine gør det muligt for os at producer de fineste stingklædte beklædningsgenstande, der kan opfylde alle vores kunders krav og behov.

Hvad er broderi?

Broderi er en proces, der kombinerer tusindvis af sømme, for at skabe dit specifikke design. Hvor det gennem utallige generationer bliv udført i hånden, har teknologisk opfindsomhed skabt maskiner som TAJIMA multihoved broderimaskinen, som gør det muligt for os at masse producere dit kunstværk eller logo, med en helt utrolig hastighed.

Embroidered Jackets, Hoodies & Hats
Custom Embroidery Designs, Dublin

Hvorfor vælge broderi?

Der er tidspunkter, hvor broderi er et mere egnet valg, end trykning med en skærm. Nogle beklædningsgenstande er mere velegnet til broderi, såsom poloer og forskellige slags udendørs arbejdstøj. Men broderi kan også give dit tøj et mere professionelt præg, som kan være nødvendigt, afhængigt af jeres branche og ydelser.

Pris og kvalitet

Der er et gebyr på 30€, men det er et engangsgebyr. Når dit logo er oprettet, kan tilbagevendende kunder afstå fra dette gebyr Det er også kundens ejendom, og filen bliver videresendt til dig. Mængden af farver i dit logo påvirker ikke prisen, da det er prissat pr. søm. Et mindre logo er derfor billigere end et stort.

Embroidered Jackets, Hoodies & Hats

broderi processen

Digitalisering af dit kunstværk eller logo, er det første skridt i broderingsprocessen. Broderi disken bliver oprettet af en specialiseret software, som viser en vej for maskine, til at læse og følge og lader den vide, hvornår den skal ændre farvetråde.

Dit design i disken er oprettet mellem to akse punkter, nemlig X og Y, som er kendt som et felt. X og Y repræsenterer den vandrette og lodrette akse. Krydsningen af denne akse tjener som koordinater, som nålen følger, mens den planlægger dens kurs til at fuldføre dit logo.

Endelig er vi klar til at gå i gang, din beklædningsgenstand er fastgjort til maskinen, i en lås der hedder et phantogram. Den er dimensioneret specifikt til beklædningsgenstanden og størrelsen på designet. Alle nødvendige farvetråde er opstillet og forberedt, og din broderi disk er registreret på maskinen. Maskinen følger den programmerede vej med det tildelte antal sting, indtil grafikken er færdig. Phantogrammet fjernes, beklædningsgenstanden foldes pænt og pakkes ned, så den er klar til levering.



få et tilbud