ydelser

Stanley Stella dealer logo

For at kunne tilbyde services som vores konkurrenter ikke kan, har vi anskaffet os den absolut nyeste teknologi. Dette har udvidet vores printer kapacitet betydeligt. Læs mere om vores produkter og services nedenfor.

Typer af Print

Broderi

Yderligere ydelser

FAQs

Typer af Print

Generic Image

Vandbaseret og Discharge blæk print

For at kunne levere de bedste kvalitet print, kræver det brug af den mest avancerede printer teknologi. Med vores 2 automatiske karruseller med hver 10 tilslutninger, har vi mulighed for at udskrive fuldfarve billeder med en hastighed på 4 sekunder pr. T-shirt. Det giver os et potentielt timetal på hele 1.800 T-shirts.

Plastisol Print

Plastisol blæk spiller stadig en hovedrolle inden for trykkeribranchen. Hvis der er brug for store, kraftige og lyse farver, for at kunne matche jeres brand logo, så er platisol blæk det rigtige for jer. Når man matcher pantone farvekoder, er platisol det nemmeste blæk at brug, til at kunne lave et 100% match.

Generic Image
Generic Image

Overstørrelse Jumbo T-Shirt Print

Hvis du kan lide store print, så er denne mulighed naturligvis også tilgængelig. Vores standard maksimale udskrivnings dimensioner er allerede ret store, med 290 mm (bredde) x 420 mm (højde], men hvis du skal bruge større end det, kan vores Jumbo udskrivning være det perfekte match til dig. Med maksimale udskrivnings dimensioner på 380 mm bredde x 600 mm højde, vil det give dig et print, der dækker hele forsiden af T-shirten. Bare husk, det passer ikke på de små T-shirts.

Special Effect Blæk

Bortset fra standard blæk, er der en række special effect blæk, der kan bruges, hvis du leder efter, at dit print skal være lidt anderledes. Med muligheder som, for eksempel, neonblæk og vores metalliske blæk muligheder, er der mange forskellige effekter, der kan opnås for dine designs.

Generic Image
Generic Image

Tag Print

Tag print er ideelt, hvis du ønsker at lave et autentisk print af dit logo, indeni t-shirten. Dette vil oftest være i nakken, hvor man bla. kan skrive størrelse og informationer omkring produktet. Mange foretrækker at lave print udenpå t-shirten, i stedet for indeni, men vi har ingen restriktioner der. Sæt dit brand logo præcis hvor du ønsker det.

4- farveproces

Ved at sende blæk gennem fire halvtoner, der overlapper hinanden, er vi i stand til at opnå perfekter toner og gradienter, der giver fantastiske resultater på hvis T-shirts. Denne proces er kendt som CMYK udskrivning, eller en 4- farveproces. Den kan spare jeg for penge, ved at bruge færre processer og samtidig opnå bedre resultater.

Generic Image
Generic Image

Simuleret Proces

En metode, der hedder simuleret proces, skal bruges til at opnå flerfarvede tryk på farvede t-shirts. Vi bruger op til 10 skærme, for at at opnå disse flerfarvede designs, afhængig af den mængde der er nødvendig, for at sikre maksimal kvalitet af printet.

Match af Pantone

Alle vores blæk er blandet lige her hos T-Shirt Company og for at få dine farver nøjagtige, bruger vi pantone farvekodens referencesystem. Selvom 100% farvematch kun er mulig med plastisol blæk, giver vi os pantonereferencer, som hjælper os med at sikre, at vores blæk er så tæt som muligt, på dit brands farver.

Generic Image

Til toppen

Broderi

For at opnå det bedst mulige kvalitets kunstværk, har vi taget den mest avancerede broderiteknologi i brug. Vi har en bred vifte af trådfarver og kan anvende dit brand til enhver beklædning, til både professionel og afslappet brug.

Seriøs Hardware

Den Japanske TAJIMA TFMX-IIC1502 broderings maskine er vores valg a værktøj. Denne fantastisk og topmoderne maskine, kan lave brodering med tolv forskellige farvetråde.

Smæk for skillingen

Skønheden ved brodering er, at uanset hvor mange ekstra farver der er i dit logo, forbliver prisen den samme for hvert enkelt logo. Så der er stor værdi at få, fra mindre ordrer.
Lær mere om broderi.

Generic Image

Til toppen

Yderligere ydelser

Generic Image

Levering til hele verden

Mange af vores kunder er lokaliseret i udlandet. Derfor sender vi jævnligt både store og små ordrer til alle dele af verden. Fragt til Danmark er desuden gratis!

Til toppen

FAQS

Hvad er jeres minimumsordre?

50 styk

Kan jeg lave en blanding af tøj, størrelser og farver?

Selvfølgelig kan du det

Hvis jeg tilføjer pantone referencer, kan I så matche disse?

Jep, det klarer vi uden problemer.

Hvor tæt på sømmene på T-shirten kan I printe?

3cm fra sømmene

Hvad er jeres maksimale print dimensioner på poser?

Vores maksimale print dimensioner på poser er 260 mm (Bredde) x 330 mm (Højde)

Hvordan er I blevet så fantastiske?

Vi ved det ikke helt, det kunne være den måde vi blev opdraget på, eller det kan bare være gode gener. Debatten raser endnu.

Til toppen